Uitreiking BeerAwards #BADF21 bij Brouwerij Boon

Dinsdag 15 februari was het zover: de langverwachte uitreiking van de BeerAwards. Spijtig genoeg was het door de nog geldende coronamaatregelen zonder publiek.
Even rewind naar eind 2020 toen het team achter BeerAwards extra mankracht zocht. Als jurylid bij vorige verkiezingen kende ik het reilen en zeilen al en wilde ik wel mee zorgen dat BeerAwards zou blijven bestaan.

Zoals elke uitreiking gaan we op verplaatsing naar een brouwerij of biercafé om samen met alle lauraten een leuke avond te hebben en de prijzen te verdelen. Dit jaar was het echter een online uitreiking, maar nog steeds op verplaatsing bij Brouwerij Boon. Na een privé-rondleiding van Karel Boon, die samen met zijn broer Jos eerder dit jaar de fakkel overnamen van hun vader, monument en icoon Frank Boon, volgde de uitreiking door middel van een Facebook Live.

Met een bang hartje begonnen maar alles is vlot verlopen. Veel blije winnaars, veel buzz op de social media en ook de regionale en nationale media gehaald met artikels op VRT, Het Belang Van Limburg, Het Nieuwsblad

We genieten nog even na van de verkiezing van dit jaar en blikken alvast vooruit naar #BADF22.

Alle info en de uitslagen van #BADF21 vind je terug BeerAwards.be