Mond-tot-mond reclame is toch de beste reclame die je kan hebben 😇. Na mijn vorige Beer&Food avond werd er nagepraat en gedeeld op Facebook. Iets later kwam er een aanvraag van een vriendengroep om het concept ook bij hen te organiseren. Waar wacht je nog op?
Gewapend met een nieuw menu, nieuwe bieren én een BOB-arrangement trok ik naar Hulshout bij Marc en Bieke. Daar mocht ik voor een fijn en aandachtig publiek van 10 personen languit vertellen over bier en de combinatie met eten. Dit alles werd overgoten met leuke wist-je-datjes over de fascinerende aspecten van de bierwereld.
Als aperitiefbier starten met Vicaris Tripel/Gueuze van Brouwerij Dilewyns, en de nieuwe Vicaris Nano als alcoholvrij aperitief.
Carpaccio als eerste hapje werd begeleid met “Special” De Ryck van Brouwerij De Ryck uit Herzele, of een Sportzot van de Halve Maan.
Een tartelette met een verfrissende zalmmousse met citrustoetsen werd geserveerd met Taras Boulba van Brasserie de la Senne uit Brussel, of een Viven Nada IPA uit Damme.
Taco’s gevuld met chili con carne, wat avocado en wat zure room (geen koriander, sorry Bieke). Deze taco’s kregen het gezelschap van een Vliet Dubbel van Huisbrouwerij De Vliet uit Geel. Of je kunt kiezen voor een Poes Tafelbier van Brouwerij De Poes uit Tielt.
We sloten af met een citroentiramisu met huisgemaakte citroenkoekjes, afgewerkt met een siroop van pompelmoessap. Dit werd geserveerd met een Swiekes Tripppel uit Oud-Turnhout of de nieuwste Ypra Alcoholvrij van Brouwerij Vermeulen.
Alweer veel positieve reacties gekregen én complimenten over de alcoholvrije bieren waarover de BOB’s in het gezelschap aangenaam verrast waren met de lekkere keuzes. De keuze aan deze bieren is het laatste jaar hard uitgebreid met veel kwaliteitsvolle bieren.
Wil je thuis ook een Beer&Food avond organiseren, stuur dan snel een berichtje om verder af te spreken.
Alle info over de Beer&Food avonden vind je hier.